Algemene voorwaarden


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/nldezo-ussonggol/wordpress/current/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 5

NBBU CAO

De Zorgfabriek is sinds 1 november 2012 aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.
De NBBU is een brancheorganisatie waarbij wij ons thuis voelen: ze behartigt de belangen van De Zorgfabriek en biedt voordelen aan onze opdrachtgevers en werknemers.

Als lid van de NBBU passen wij in onze bedrijfsvoering de NBBU-cao toe. In deze cao wordt onder andere gesproken over de inlenersbeloning, verschillende uitzendovereenkomsten, pensioenregelingen, scholing en toepassing van het fase systeem. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij onze manager (071 – 589 21 45) of via de website van de NBBU: www.nbbu.nl.

Samenwerkingspartners

De Zorgfabriek is sinds 1 november 2012 aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.
Meesters in de Psychologie (afgekort MidP) is een stichting die zich ten doel stelt de positie van de basispsycholoog te versterken. Zij organiseren onder andere congressen, geven sollicitatieworkshops en maken intervisie mogelijk. Daarnaast bieden zij op hun website een overzicht van activiteiten, trainingen, opleidingsmogelijkheden en vacatures voor basispsychologen. Verder vind je er interessante video's, artikelen en recensies van (studie-)boeken. Kortom, een mooi compleet platform voor de basispsycholoog!

De WWZ academie biedt online opleidingen aan die geheel zijn toegespitst op het werken in het sociaal domein. Je kunt denken aan de opleiding Consulent WMO, Consulent Sociaal Domein of Consulent Jeugdhulp. De opleidingen op het gebied van jeugdhulp zijn SKJ geaccrediteerd. Als je werkzoekend bent biedt de WWZ academie de nodige ondersteuning aan in samenwerking met detacheringsbureaus en gemeenten. De trainers komen veelal zelf uit de praktijk en weten dus goed wat er nodig is om een goede zorgprofessional te worden!
Sociaal Domein Online is een online platform voor zowel het onderwijs, gemeenten, zorgaanbieders, adviseurs, zorgverleners, ervaringsdeskundigen en consulenten. Op dit platform delen we kennis met elkaar, bouwen we samen aan casuïstiek, geven we advies en kunnen we informatie over de nieuwste technologie van het sociaal domein vinden.
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons