Coachingstraject

Eén op de 6 werknemers met Burn-out klachten. Dat is maar liefst 1,3 miljoen Nederlanders. Bizarre aantallen toch? Dat vinden wij ook!

Daarom willen wij als De Zorgfabriek ons steentje bij dragen aan het omlaag brengen van deze cijfers. Want zeg nou zelf, je hebt het liefst gezonde werknemers die goed in hun vel zitten rondlopen op de werkvloer, toch? Niet alleen goed voor henzelf, maar ook voor de productiviteit en de sfeer in het team. En dat is niet het enige, als werkgever kost het je financieel veel als een medewerker met een burn-out uitvalt. 

Een ‘Ready to Grow’ – coachingstraject bij de Zorgfabriek

Deze schrikbarende cijfers zetten ons aan het denken; hoe kunnen we preventiever te werk gaan om medewerkers op de goede werkplek te laten belanden, waar ze zonder burn-out klachten toch hun werk efficiënt, productief en met plezier uit kunnen voeren? Geen makkelijke vraag, maar wel eentje die ons inspireerde om een uitgebreider coachingstraject voor zorgprofessionals neer te gaan zetten met als doel meer bewustzijn te creëren bij de werknemer. Dit door dieper in te gaan op de drijfveren en persoonlijkheid, op hun energiegevers -en vreters en op de juiste balans tussen werk en privé. Natuurlijk leer je vaak door ook eens een keuze te maken die anders uitpakt of door eens hard onderuit te gaan. Maar, wat nou als je dit in het voortraject al voor een groot deel kan voorkomen? Waarom zou je eerst maanden uitgeput thuis moeten zitten om tot dat inzicht te komen? Niet nodig wat ons betreft!

Wat levert dit op voor de werkgever?

Een hoop! Minder kosten, vanaf de start werknemers die bewust kiezen voor een specifieke functie of organisatie, meer productiviteit en een duurzame verbinding tussen werknemer en werkgever. Win-win dus! Wil je meer weten, neem dan contact op met info@dezorgfabriek.nl

Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons