Wanneer ben je een goede werkgever?

Wettelijk is de werkgever ‘verplicht zich als een goed werkgever te gedragen’. Dat is nog best een vage omschrijving.
Om het allemaal concreter te maken, zijn er nog 6 beginselen vastgelegd, namelijk: wees zorgvuldig, behandel uw werknemers gelijk, maak geen misbruik van uw positie, kom uw afspraken na, motiveer uw beslissingen en zorg voor een goede verzekering.
Wij, van De Zorgfabriek vinden dit nog steeds toch wel erg minimaal. Bij ons is een medewerker dan ook geen nummertje. De wensen en ambities van onze medewerkers staan voorop en we willen ervoor zorgen dat ze deze kunnen waarmaken. Maar hoe ziet dit er concreet uit?

Werkbegeleiding

Wanneer een medewerker op detacheringsbasis aan de slag gaat, zal een vaste talentcoördinator vanuit De Zorgfabriek na ongeveer 4 weken werken een werkbegeleidingsgesprek inplannen. De inhoud van de gesprekken is geheel op maat. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn: timemanagement, gesprekstechnieken, grenzen aangeven en contact met collega’s en leidinggevenden. Met de medewerker wordt afgestemd hoe vaak deze werkbegeleiding plaatsvindt. Zo weten we altijd hoe het gaat met onze medewerkers, voorkomen we uitval en zorgen we ervoor dat medewerkers ons altijd weten te vinden.

Scholingsbudget

De professionele ontwikkeling van onze medewerkers is een belangrijke pijler voor De Zorgfabriek. Alle medewerkers die op basis van detachering bij ons in dienst zijn, ontvangen een persoonlijk opleidingsbudget van 1,75% van hun brutoloon. De enige eis die wij stellen aan de besteding van dit budget is, dat het tot doel heeft de werknemer (inhoudelijk) te ondersteunen in zijn of haar werksituatie, dan wel bijdraagt aan de ontwikkeling van de young professional.

Persoonlijke aandacht

En vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Wij sturen iedereen een kaartje op zijn of haar verjaardag, zowel bij de start als aan het eind van het dienstverband hebben we een kleine verassing voor de medewerker. En natuurlijk een kleinigheidje als iemand ziek is. Dit alles wordt erg gewaardeerd!

Werkgeluk

Werkgeluk is voor iedereen verschillend. In onze blog werkgeluk lees je hoe wij zelf werkgeluk ervaren en hoe we proberen onze medewerkers zo ”werkgelukkig” mogelijk te houden. Een echte aanrader om te lezen!

Goed geregeld achter de schermen

Een ander belangrijk onderdeel van goed werkgeverschap is dat alle administratie netjes op orde is en voldoet aan de wettelijke eisen. Om dit te waarborgen zijn wij lid van de branchevereniging NBBU en voldoen wij aan het SNA (Stichting Normering Arbeid) keurmerk.

Genoeg redenen om aan te tonen dat wij een enthousiaste en betrouwbare partner zijn op het gebied van uitzenden en detacheren! Wil je meer weten, dan vinden wij het leuk als je contact met ons opneemt!

Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons