Werkgevers

Detacheren

Zoek je versterking of vervanging voor langere tijd en vind je het belangrijk dat de inzet van een nieuwe collega wel flexibel is, maar niet ineens stopgezet kan worden? Dan is detacheren een passende oplossing. Een gedetacheerde kracht wordt vaak ingezet voor bijvoorbeeld het opvangen van een zwangerschapsverlof, ziektevervanging of wanneer het beschikbare budget voor het inzetten van een kracht een einddatum heeft. Wanneer je een medewerker inzet op detacheringsbasis ga je met ons een overeenkomst aan voor een bepaalde periode en spreken we een vast aantal uren inzet per week af. Er geldt een wettelijke aanzeg- en opzegtermijn, kosten voor eventuele ziekte van de medewerker of vakantie zijn voor onze rekening. Zo loop je weinig risico.

In 5 stappen een gedetacheerde medewerker

 1. Intake
  Wanneer je een aanvraag voor detachering bij ons indient beginnen we met een intake. Dat kan telefonisch maar ook face-to-face, live of middels videobellen. We bespreken het gewenste profiel, de werkomgeving, de gewenste start- en einddatum en alle andere belangrijke punten voor het werven van een geschikte kandidaat.
 2. Werving en selectie
  Wij werven kandidaten en voeren gesprekken om de beste match voor jouw team te vinden.
 3. Voordragen
  Wij dragen geschikte kandidaten aan je voor middels een geanonimiseerd cv, een profielschets en informatie over de beschikbaarheid van de kandidaat. Je bekijkt de profielen en laat ons weten met welke kandidaat of kandidaten je kennis wilt maken. Omdat er in de huidige markt meer kandidaten zijn dan vacatures is snelheid heel belangrijk, wij vragen je daarom om binnen vijf werkdagen te reageren op het door ons voorgestelde profiel. Zo is de kans het grootst dat de kandidaat nog beschikbaar is.
 4. Kennismaking
  Wanneer je aangeeft kennis te willen maken dan sturen wij je de contactgegevens van de kandidaat om snel een afspraak te kunnen inplannen. Is er na de kennismaking een match? Super! Dan heb jij je nieuwe collega gevonden.

Ben je op zoek naar een andere oplossing? Bekijk hier al onze diensten.

Neem contact op

De voordelen van detacheren

 • Je behoudt je flexibele schil
 • Wij werven en selecteren jouw nieuwe collega
 • Kosten voor vakantie en ziekte zijn voor onze rekening
 • Lager verzuim door onze werkbegeleiding
Drie dames met koffie
Vind de 
baan die bij 
je past
Werkgever aan het woord
“De Zorgfabriek heeft naar mijn mening op dat moment alles op alles gezet om deze aanvraag te kunnen voorzien”
Kentalis
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons