Inzet van studenten in de

Kinderopvang

Tot ten minste 1 juli 2024 is het door de verruiming van de kwalificatie eis voor pedagogisch medewerkers, mogelijk om studenten in te zetten binnen de kinderopvang. Dit biedt uitkomst voor veel kinderopvangorganisaties die de werkdruk op de groepen zien oplopen. Studenten werven is echter een vak apart en het kost tijd om voor alle kandidaten na te gaan onder welke voorwaarden zij aan de slag mogen. Gelukkig hebben wij hier inmiddels onze specialiteit van gemaakt.

Voor alle kinderopvangorganisaties die de werving en selectie van studenten liever aan ons overlaten bieden wij het volgende pakket aan:

Werving en selectie van een studentmedewerker voor € 1590 exclusief btw

Wij werven studenten met profielen die passen binnen de verruimde kwalificatie eis voor pedagogisch medewerkers. Vervolgens voeren wij loopbaangesprekken met kandidaten, trekken we referenten na en vragen wij de beschikbaarheid op. Tenslotte selecteren we alleen de kandidaten die echt bij jouw organisatie passen en dragen deze aan je voor zodat je zelf ook kennis kunt maken. Is er een match? Super! Dan kun je de kandidaat meteen een contract aanbieden en rekenen wij een fee van € 1590 exclusief btw per aangenomen student. Zo bind je de medewerker meteen aan je eigen organisatie en heb je zelf grip op de inwerkperiode en het voldoen aan de aanvullende eisen conform het besluit van het OAK.

Interesse?

Ben je benieuwd of dit pakket bij je past of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Of ben je juist op zoek naar een andere oplossing? Bekijk dan hier al onze diensten.

Neem contact op

Studenten op de groep

  • Verlaag de werkdruk voor je vaste medewerkers
  • Investeer in toekomstig personeel
  • Leer van elkaar
  • Heb flexibele en gemotiveerde krachten
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons