Inzet van studenten in de

Kinderopvang

Tot ten minste 31 december 2023 is het, door de verruiming van de kwalificatie eis voor pedagogisch medewerkers, mogelijk om studenten in te zetten binnen de kinderopvang. Dit biedt uitkomst voor veel kinderopvangorganisaties die de werkdruk op de groepen zien oplopen. Studenten werven is echter een vak apart en het kost tijd om voor alle kandidaten na te gaan onder welke voorwaarden zij aan de slag mogen. Gelukkig hebben wij hier inmiddels onze specialiteit van gemaakt.

Voor alle kinderopvangorganisaties die de werving en selectie van studenten liever aan ons overlaten bieden wij het volgende pakket aan:

Werving en selectie van een studentmedewerker voor €1500,- exclusief BTW

Wij werven studenten met profielen die passen binnen de verruimde kwalificatie eis voor pedagogisch medewerkers. Vervolgens voeren wij loopbaangesprekken met kandidaten, trekken we referenten na en vragen wij de beschikbaarheid op. Tenslotte selecteren we alleen de kandidaten die echt bij jouw organisatie passen en dragen deze aan je voor zodat je zelf ook kennis kunt maken. Is er een match? Super! Dan kun je de kandidaat meteen een contract aanbieden en rekenen wij een fee van €1500,- exclusief BTW per aangenomen student. Zo bind je de medewerker meteen aan je eigen organisatie en heb je zelf grip op de inwerkperiode en het voldoen aan de aanvullende eisen conform het besluit van het OAK.

Besteed je praktische zaken, zoals het voldoen aan de aanvullende eisen, ook liever uit? Dan past dit pakket wellicht beter bij jouw organisatie:

Inzet van studenten op uitzendbasis en uitbesteden aanvullende eisen voor €890,- exclusief BTW

Binnen dit pakket doen we alles wat we ook doen bij werving en selectie van studenten voor de kinderopvang. Wanneer er een match is bieden wij de kandidaat een uitzendcontract aan. Je hoeft ons vervolgens alleen de benodigde inwerkstukken aan te leveren en de studentmedewerker twee dagdelen boventallig in te roosteren op onze kosten. Daarna kun je de medewerker inzetten als volwaardig uitzendkracht. Wij rekenen het reguliere tarief voor uitzendkrachten plus een eenmalige fee van €890,- exclusief BTW.

Heb je interesse in één van deze pakketten of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar een andere oplossing? Bekijk hier al onze diensten.

Neem contact op
Drie dames met koffie
Vind de 
baan die bij 
je past
Werkgever aan het woord
“De Zorgfabriek heeft naar mijn mening op dat moment alles op alles gezet om deze aanvraag te kunnen voorzien”
Kentalis
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons