Flexpool De Zorgfabriek

Sinds een aantal maanden speelden we bij De Zorgfabriek al met het idee van een flexpool. Althans, een specifieke gericht op regio Zuidwest en het midden van Nederland. Onze flexpool van team Noordoost loopt namelijk al geruime tijd als een trein! En omdat we aan de markt zien dat steeds meer (zorgorganisaties) te kampen krijgen met personeelstekort, leek een flexpool voor team Leiderdorp de juiste oplossing. Wij spreken namelijk steeds meer enthousiaste professionals die graag vrijblijvend aan de slag willen. Een win-win!

Vanuit organisatieperspectief

Een welbekende uitdaging in de tegenwoordige markt. Organisaties vragen om de levering van personeel en dit liever gisteren dan morgen! Uitval van personeel komt namelijk altijd ongelegen en precies op het moment dat het niet uitkomt. Er is te weinig tijd om invallers te regelen en zelfs als dat lukt: waar haal je ze vandaan? Daarbij: hoe garandeer je de kwaliteit? Vanuit deze tekortkomingen ga je maar akkoord met het minste en geringste onder het mom van ‘alles is beter dan niets’.

Omdat het bij De Zorgfabriek belangrijk vinden dat cliënten de juiste zorg ontvangen, streven we ernaar om alleen goede, duurzame kandidaten te plaatsen. Daarom screenen we onze kandidaten voordat zij een plek bemachtigen in onze flexpool. En als organisatie profiteer je hier vervolgens van, want wanneer je een vraag bij ons uitzet, wéét je dat het goed zit.

Vanuit invallersperspectief

Het principe is simpel: kandidaten melden zich aan, zien een oproep voor een openstaande dienst, reageren hierop en kunnen vervolgens bij jullie aan de slag. Dat is in ieder geval hoe het er aan de voorkant uitziet. Uiteraard gaan er achter de schermen nog wat administratieve zaken aan vooraf voordat iemand echt start, maar daar zullen we je niet mee vervelen 😉 Het belangrijkste is dat we snel en goed kunnen plaatsen!

Sluit jij je ook aan bij onze flexpool?

Is jouw organisatie ook toe aan flexibele inzet? Lees dan meer op onze werkgeverspagina en plan een kop koffie in met één van onze talentcoördinatoren!

Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Midden
Regio Midden-Nederland
Wolvenplein 27
3512 CK Utrecht
071-5892145info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons