Loopbaancoaching

Ready to Grow!

Welke zaken vind ik belangrijk in mijn werk? Wat betekent werkgeluk voor mij? Welke werkzaamheden passen bij mij? Heb je niet direct antwoord op deze vragen? Je bent niet de enige! Iedereen die deze of vergelijkbare vragen heeft kan terecht bij ons terecht voor loopbaancoaching.

Eén op de 6 werknemers heeft burn-out klachten. Dat zijn maar liefst 1,3 miljoen Nederlanders. Bizarre aantallen, toch? Dat vinden wij ook! Werkgeluk is ontzettend belangrijk, hetgeen doen wat bij je past en wat je leuk vindt. Om erachter te komen wat dit is, mag je jezelf best wat hulp gunnen!

De Zorgfabriek biedt loopbaancoaching aan voor professionals binnen de jeugdzorg, het sociaal domein, het onderwijs, de WMO, de thuiszorg en de GGZ. Zowel starters als ervaren medewerkers hebben baat bij ons Ready to Grow traject!

Wat houdt het Ready to Grow traject in?

Met Ready to Grow helpt De Zorgfabriek professionals om te onderzoeken welke werkplek goed aansluit bij iemands drijfveren en persoonlijkheid. Ons traject is een combinatie van loopbaancoaching en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Na het doorlopen van dit traject ben jij helemaal klaar om je op een bewuste manier door het werkveld te bewegen!

Samen met een coach van De Zorgfabriek worden in vijf sessies van een uur verschillende onderwerpen behandeld die belangrijk zijn voor een zoektocht naar meer werkgeluk. We stemmen de coaching af op de persoonlijke hulpvraag. De coaching bestaat uit inzicht creëren, het doen van oefeningen en het maken van een plan. We onderzoeken welke rol goed bij iemands persoonlijkheid past en geven handige sollicitatietips. Coaching kan zowel digitaal of face-to-face plaatsvinden.

Ons traject is volledig op maat. Op deze manier kunnen wij professionals met veel verschillende hulpvragen coachen. Voorbeelden van hulpvragen zijn:

 • Ik wil mij meer ontwikkelen in mijn huidige functie, maar weet niet goed hoe;
 • Ik ben op zoek naar een leuke baan, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat bij mij past;
 • Ik vind het lastig om mijzelf in een sollicitatiegesprek te presenteren of word veel afgewezen;
 • Ik ben net afgestudeerd en wil graag de beste keuze maken bij het kiezen van een baan die bij mij past;
 • Ik heb het niet naar mijn zin binnen mijn huidige functie, maar ik weet niet goed waar dit aan ligt.

Herken jij je in deze hulpvragen of heb je een andere hulpvraag op het gebied van jouw persoonlijke- of loopbaanontwikkeling binnen de zorg? Dan is Ready to Grow echt iets voor jou! Meld je aan of neem contact met ons op.

Onze manier van coachen

 • In vijf sessies van een uur behandelen we verschillende thema's die belangrijk zijn voor werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling.
 • De loopbaancoaching bestaat uit het doen van oefeningen samen met de coach, inzicht creëren en het maken van een plan.
 • We onderzoeken welke functie goed bij iemands persoonlijkheid past en geven handige tips om de juiste werkplek te kiezen.
 • Zowel voor starters als voor ervaren zorgprofessionals.
 • Coaching kan zowel digitaal of face-to-face plaatsvinden, afhankelijk van de voorkeur.

Tarieven loopbaancoaching

Boek een gratis kennismaking

Professionals

 • Vijf sessies van een uur
 • Digitaal of face-to-face
 • Een traject op basis van jouw behoefte
€ 349,-

Studenten

 • Vijf sessies van een uur
 • Digitaal of face-to-face
 • Ga goed voorbereid het werkveld in
€ 299,-

Werkgevers

Het is mogelijk om het traject aan te bieden als investering in je medewerkers. Dit zorgt voor werknemers die bewust kiezen voor een specifieke functie of organisatie, meer productiviteit, werkgeluk en een duurzame verbinding tussen werknemer en werkgever.
Alle prijzen zijn inclusief btw. Ook is het mogelijk losse sessies bij te boeken! Heb je vragen over het traject of twijfel je of het iets voor jou is? Twijfel dan niet en geef ons een belletje!
Coaches
Al onze coaches hebben een zorgachtergrond en ervaring in een rol als (ortho-)pedagoog, jeugdzorgwerker of (toegepast) psycholoog. Zij geven werkbegeleiding aan medewerkers die op detacheringsbasis via De Zorgfabriek werken, voeren loopbaangesprekken met sollicitanten én hebben veel kennis van de arbeidsmarkt. Door deze combinatie is jouw coach in staat om je op ieder aspect van jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan te ondersteunen.
Maak een afspraak
Vind de 
baan die bij 
je past
“Dat persoonlijke contact en de coaching maken het verschil.”
Tamar
Woonbegeleider

Bekijk onze video's

Cheryl stelt zich voor

Wordt Cheryl jouw loopbaancoach?

Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons