Werkgevers

Detacheren

Zoek je versterking of vervanging voor langere tijd en vind je het belangrijk dat de inzet van een nieuwe collega wel flexibel is, maar niet ineens stopgezet kan worden? Dan is detacheren een passende oplossing. Een gedetacheerde kracht wordt vaak ingezet voor bijvoorbeeld het opvangen van een zwangerschapsverlof, voor langdurige ziektevervanging of voor functies waarvoor het beschikbare budget een einddatum heeft.

Hoe gaat dat in de praktijk?

Wanneer je een medewerker inzet op detacheringsbasis ga je met ons een overeenkomst aan voor een bepaalde periode en spreken we een vast aantal uren inzet per week af. Er geldt een wettelijke aanzeg- en opzegtermijn en kosten voor eventuele ziekte van de medewerker of vakantie zijn voor onze rekening. Zo loop je weinig risico!

Wil je een gedetacheerde medewerker zelf een contract aanbieden? Dat kan! Omdat we een springplank willen zijn voor onze medewerkers hanteren we gunstige voorwaarden voor overname.

Werkbegeleiding op maat

We vinden het belangrijk om onze medewerkers gezond te houden, daarom geven wij gedetacheerde medewerkers de kans om kosteloos gebruik te maken van onze werkbegeleiding. Omdat we tijdens de werkbegeleiding aandacht besteden aan onderwerpen zoals werk-privé balans en professionele ontwikkeling zitten onze medewerkers goed in hun vel en zien we weinig uitval en verzuim.

Naast het detacheren van medewerkers in onder andere de jeugdzorg, GGZ, WMO en de kinderopvang bieden we ook andere diensten aan. Ben je op zoek naar een andere oplossing? Bekijk hier al onze diensten.

Neem contact op

De voordelen van detacheren

  • Je behoudt je flexibele schil
  • Wij werven en selecteren jouw nieuwe collega
  • Kosten voor vakantie en ziekte zijn voor onze rekening
  • Lager verzuim door onze werkbegeleiding
Vind de 
baan die bij 
je past
“De Zorgfabriek is een organisatie die mij regelmatig belt en herinnert wie ik als persoon en professional ben”
Chiara
Jeugdzorgwerker
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons