Over ons

Missie en visie

De Zorgfabriek. Wellicht een tegenstrijdige naam. Want ‘fabriek’ roept beelden op van kille machines die dag en nacht doorblazen en gericht zijn op massaproductie. Maar toch is De Zorgfabriek alles behalve dat. En helaas: dat betekent ook dat we niet dag en nacht doorwerken. Maar we gaan wél tot het uiterste om een goede zorgprofessional een plek te bieden binnen een zorgorganisatie die past bij zijn of haar interesses. We gaan voor een duurzame relatie, in tegenstelling tot het snelste geld. We gaan voor een tevreden organisatie. Een professional die zich privé en zakelijk kan ontwikkelen. Een aangename samenwerking waarbij we het professioneel maar gezellig houden. Want als er één ding is dat alle Zorgfabriekers bindt, is het wel dat ons werk een glim- (of soms zelfs schater)lach op ons gezicht tovert.

Bijna alle vaste medewerkers van De Zorgfabriek hebben een achtergrond in de zorg of het onderwijs. Inleven in de problemen rondom een personeelstekort is daarom niet meer moeilijk. We begrijpen waar het vandaan komt en begrijpen de noodzaak maar al te goed. Zeker in de zorg is dit een probleem waar we iets mee moeten. Daarom geloven wij in de kracht van jonge professionals die klaar zijn om de frisse wind in een organisatie te zijn.

Wij geloven dat (young) professionals onmisbaar zijn om de zorg van de toekomst mogelijk te maken. Daarom investeren we op verschillende manieren in hun groei en ontwikkeling zodat zij goed, gezond en verantwoord kunnen blijven werken.

Dankzij onze zorgachtergronden weten we als geen ander hoe het is om een goede collega te missen. En juist dáárom willen we – vanuit ons zorghart – alleen de juiste mensen plaatsen. Dit doen we geheel op onze unieke Zorgfabriek-manier.

Onze missie in de zorg

Wij willen de beste zorg kunnen blijven bieden die we in Nederland nodig hebben. Nu en in de toekomst. Daarom vinden, binden en begeleiden wij de beste (young) professionals in de zorg- en onderwijssector.

Onze visie op de zorg

Wij zorgen voor onze professionals waarmee wij de zorginstellingen in heel Nederland kunnen ontzorgen in hun zoektocht naar duurzaam, bevlogen personeel.

Wil je meer weten over De Zorgfabriek, hoe wij te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze talentcoördinatoren in Groningen of Leiden.

Wat is de Zorgfabriek-manier?

  • We bieden persoonlijke aandacht
  • We hebben lef en zijn betrouwbaar
  • We denken mee in mogelijkheden
  • We zijn snel, energiek, jong en verfrissend in contact
Vind de 
baan die bij 
je past
“De Zorgfabriek is een organisatie die mij regelmatig belt en herinnert wie ik als persoon en professional ben”
Chiara
Jeugdzorgwerker
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Midden
Regio Midden-Nederland
Wolvenplein 27
3512 CK Utrecht
071-5892145info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons