Werkgevers

Vacaturetekst schrijven

Heb je een vacature die nodig online moet maar lukt het niet om een goede tekst te schrijven? Of heb je een vacature online staan die maar geen kandidaten trekt? Dan kun je het schrijven of herschrijven van de tekst ook aan ons overlaten.

Onze expertise ligt binnen de jeugdzorg, GGZ, het sociaal domein, WMO, gehandicaptenzorg, kinderopvang, (speciaal) onderwijs en de thuiszorg. Aan de hand van een intakegesprek, een eventueel bestaand functieprofiel en indien mogelijk een kort telefoontje met een collega uit het team waar de vacature voor openstaat schrijven wij een toptekst die je kunt plaatsen op de website van je organisatie. We hanteren hiervoor een vaste prijs van € 395,- exclusief btw per tekst. Wanneer je vaker gebruik maakt van deze dienst kunnen we een staffelkorting overleggen.

Vind je het prettig als wij naast het schrijven van de tekst ook onze kanalen gebruiken om de tekst te verspreiden? Dat kan! In dat geval hanteren wij € 340,- exclusief btw voor het opstellen van de tekst en € 52,- exclusief btw per maand óf € 16,- exclusief btw per week dat de tekst online staat.

Neem contact op

Vacaturetekst schrijven

  • Schrijven voor € 395,- exclusief btw per tekst
  • Schrijven en verspreiden voor € 340,- exclusief btw plus € 52,- exclusief btw per maand óf € 16,- exclusief btw per week
Vind de 
baan die bij 
je past
“De Zorgfabriek geeft je het gevoel dat er een sterke organisatie achter je staat”
Sanne
Gedragswetenschapper
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Midden
Regio Midden-Nederland
Wolvenplein 27
3512 CK Utrecht
071-5892145info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons