Werkgevers

Werving en selectie

Ben je op zoek naar een medewerker die je meteen zelf in dienst wil nemen, maar kun je de juiste persoon maar niet vinden? Of heb je weinig tijd om aandacht te besteden aan werving? Dan is het handig om de werving en selectie van jouw nieuwe collega aan ons uit te besteden.

Wanneer je een aanvraag voor werving en selectie bij ons indient gaan we als volgt te werk:

 1. Intake
  We voeren een (telefonisch) intakegesprek over de vacature waarin we het gewenste profiel, jouw organisatie, het team en andere relevante punten bespreken. We stemmen ook de werving en selectie fee af, deze varieert meestal tussen de 2 en 4 maandsalarissen exclusief btw.
 2. Werving
  Wij schrijven een vacaturetekst en/of zoeken naar een geschikte kandidaat in ons eigen bestand. Wij zetten onze online wervingskanalen in.
 3. Selectie
  Wij screenen de cv’s en voeren uitgebreide loopbaangesprekken met kandidaten. Daarnaast nemen we contact op met referent(-en) en we controleren het diploma. Indien nodig controleren we ook VOG en SKJ-registratie.
 4. Voordragen
  Na de selectieprocedure dragen wij een kandidaat of kandidaten aan je voor middels het geanonimiseerde cv en een profielschets. Wij vragen je om ons zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vijf werkdagen, te laten weten of je kennis wilt maken met een kandidaat. Bij een latere terugkoppeling kunnen we de beschikbaarheid van de kandidaat niet garanderen.
 5. Kennismaken
  Indien je kennis wilt maken met de kandidaat sturen wij je met toestemming van de kandidaat zijn of haar contactgegevens voor het maken van een afspraak.
 6. Start
  Wij zijn natuurlijk benieuwd naar je indruk van de kandidaat na de kennismaking. Wil je de kandidaat graag aannemen? Dan kun je zelf een contract aanbieden en arbeidsvoorwaarden afstemmen. Zodra de kandidaat getekend heeft laat je ons weten wat het salaris is van jouw nieuwe collega en wij sturen onze factuur.

  Ben je op zoek naar een andere oplossing? Bekijk hier al onze diensten.

Neem contact op

Onze werving en selectie

 • Je bespaart veel tijd door de werving en het voeren van gesprekken uit te besteden
 • Wij zijn gespecialiseerd in het werven van zorgprofessionals
 • Ons bereik onder potentieel kandidaten is groot, daar pluk jij de vruchten van
 • Je betaalt slechts eenmalig een fee
 • De beste kandidaat meteen bij jou in dienst
Vind de 
baan die bij 
je past
Werknemer aan het woord
“De Zorgfabriek heeft mij goed op weg geholpen door actief met mij na te denken over mijn ambities en carrière”
Stephano
Persoonlijk begeleider
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons