Iets voor jou?

Flexibele bijbaan

Werken wanneer het jou uitkomt: klinkt als een droom, toch?!

Bij ons blijft het niet bij een droom, maar kun je op flexibele basis aan de slag binnen de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ggz, kinderopvang of thuiszorg.

Heb jij al (bijna) een opleiding in de zorgsector op mbo4-, hbo- of wo-niveau afgerond en wil je graag praktijkervaring opdoen? Ben je eraan toe om aan het werk te gaan, maar weet je nog niet zo goed wat nu eigenlijk het beste bij je past? Zoek jij meer uitdaging dan een bijbaan in de supermarkt? Dan is dit dé uitgelezen kans om jouw rugzak te vullen met waardevolle praktijkervaring en om op een laagdrempelige manier het werkveld te leren kennen!

Help jij zorgcollega’s uit de brand?

Verschillende zorgorganisaties schakelen ons in omdat ze bijvoorbeeld extra handen nodig hebben in de vakantieperiode, omdat er vast personeel uit is gevallen door ziekte of omdat er doorlopend nét wat handen tekort zijn. Jij staat paraat om diensten te draaien tijdens drukke periodes óf om structurele klussen op te pakken.

Hoe het werkt

In Zuidwest-Nederland hebben we altijd leuke vaste bijbanen in de jeugdzorg of in de thuiszorg beschikbaar.

En woon je in Noordoost-Nederland? Dan hebben we veel flexibel aanbod! Via onze appgroep voor invallers laten we je weten welke diensten er open staan. Van woongroepen tot zorgboerderijen; er komt van alles voorbij! Jij kunt reageren op een dienst die jou aanspreekt, ben je de eerste? Dan kun je aan de slag! Van tevoren wordt je goed op de hoogte gesteld van wat je kunt verwachten van de dienst. Je mag ter voorbereiding altijd nog even bellen met een van onze talentcoördinatoren.

Je bent als uitzendkracht niet verplicht om op aanvragen in te gaan en je kunt jouw inzet op elk moment weer stopzetten. Heel vrijblijvend en dus ideaal om te combineren met een opleiding of een andere baan! Jouw gewerkte uren vul je in via ons urenregistratiesysteem en deze krijg je vierwekelijks uitbetaald.

Een mooie start

Voel jij je als een vis in het water bij één van onze opdrachtgevers? Dan kan het zo zijn dat de organisatie jou na een bepaalde tijd in dienst neemt. Meteen een mooie start van jouw carrière!

En, is het iets voor jou? Of wil je graag meer weten over hoe het werken als invalkracht in zijn werk gaat? Neem dan snel even contact met ons op om te kijken of jij direct aan de slag kunt!

Neem contact op
Noordoost
Regio Noordoost-Nederland
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen
050-3051915info@dezorgfabriek.nl
Zuidwest
Regio Zuidwest-Nederland
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
071-5892145
info@dezorgfabriek.nl
Mail ons
Bel ons